Bröllop

Kärlek i luften!

Vi har hjälpt många brudpar med blomsterbestyren genom åren. Det är bland det roligaste vi vet, en kärleksdag!

Vi vill ge er den bästa servicen då ni ska välja bröllopsblommor, därför bokar vi in er till konsultation (30min) för 299kr. När ni sedan hämtar era bröllopsblommor drar vi av 299kr på totalsumman.

Brudbukett
Det finns många varianter av brudbuketter. Tag gärna med bilder på bukett ni tycker är vackra när ni ska beställa blommorna.

Corsage
Corsage kallar du blomman man har på sin vänstra sida av frack- eller kavajslaget. Oftast matchar den brudbuketten.

Tärn- och näbbukett
Tärnans bukett matchar brudbuketten, dock är den mindre. Brudnäbbar brukar ha en ”minibukett”, en söt liten korg fylld med blommor eller en liten ”käpp” klädd med blommor.

Blommor i håret
Blommor i håret matchar brudbuketten, prata med din frisör om hur du vill ha det. Det går bra att hämta hårblommorna dagen före bröllopet.

Blommor till festlokalen
Dekorera lokalen med blommor, ballonger, ljus och annat pynt som matchar brudbuketten och temat. Vi gör gärna era dekorationer till bröllopet. Vill ni själva göra blomsterdekorationerna, har vi allt material till försäljning.

Brudbåge
På bröllopsmiddagen kan man ha en blomsterbåge över brudparets platser. Blomsterbågen klär man med blommor som matchar bröllopsblommorna, vilda blommor eller trädgårdsblommor.

Vill ni själva dekorera brudbågen har vi själva stommen till utlåning. Om man väljer att klä blomsterbågen själv, kan det vara bra att låta någon ”händig” vän göra det dagen före bröllopet, eftersom det är väldigt tidskrävande. Kom ihåg att boka blomsterbågen på samma gång som ni beställer övriga blommor! Tips! Förvara blomsterbågen svalt före bröllopet, så håller sig blommorna fräscha längre! Glöm inte att stänka med lite vatten och kanske eventuellt klä i den i plast, sopsäckar brukar räcka till.