Beställ julblommor!

Advent, jul och nyår hemma hos oss på Skepparkroksvägen!

Underbara advent, jul & nyår
Vi är ett familjeföretag på Bjärehalvön och vi har sålt blommor i många år. Det är bland det roligaste vi vet! Med lång erfarenhet och hjärtat på rätt ställe, gör vi alla våra Hultagrupper och Hultabuketter på plats i vår butik.

Välj mellan många olika modeller, både traditionella och moderna arrangemang. Välkommen till vår butik på Skepparkroksvägen 73 för att se advent-, jul- och nyårsblommor samt pynt i inspirerande miljöer.

Välkommen hem till oss!
Hälsningar
Familjen Nilsson med personal

Unika Hultagrupper med kärlek
I butiken har vi alltid färdiga Hultagrupper med fokus på advent, jul och nyår. Självklart går det bra att beställa också. Alla våra Hultagrupper är gjorda av oss i vår butik och därför hittar du inga likadana någon annanstans. Alla unika och alla gjorda med kärlek! ♥♥♥

Hultabuketter – ett hantverk
Blomsterbinderi är ett genuint hantverk och vi har många års erfarenhet av det. Vi binder alla Hultabuketter själva i vår butik. Alla unika och alla gjorda med kärlek! ♥♥♥ Till advent, jul och nyår är det stort fokus på amaryllis, julros, hyacint, vackert pynt och tulpaner i alla våra Hultabuketter.

Beställ dina julblommor hos oss!
Välkommen att ringa oss på 0431-200 12, mejla till info@lillahults.se eller kom förbi och hälsa på oss i butiken.

Beställ gärna dina julblommor i god tid. Vi packar så att blommorna håller sig bra, oavsett om det är snö, regn eller sol!

Vi levererar med vår egen bil i vårt närområde.

Välkommen med din beställning!